home / SUPPORT / FAQ

FAQ

Veelgestelde vragen

Heeft u een (technisch) probleem of een vraag over een product? Bekijk dan hier de antwoorden op onze veel gestelde vragen. Zit het antwoord dat u zoekt er niet bij? Neem dan bij voorkeur contact op met een winkel in uw regio of stuur ons een bericht. 

Verkoop

Veelgestelde vragen over Hifimotive

Kan ik rechtstreeks bij HifiMotive bestellen?

HifiMotive levert uitsluitend aan geselecteerde dealers. Bekijk deze pagina voor een overzicht van de dealers in jouw regio!

Hoe kan ik dealer worden van jullie producten?

U kunt ons een bericht sturen via onze contactpagina. Vermeld daarbij uw bedrijfs- en contactgegevens en de producten waarin u geïnteresseerd bent. Onze medewerkers nemen dan op korte termijn contact met u op.

Ondersteuning

Hulp bij veel voorkomende problemen

Waar vind ik de handleiding van mijn speakers, autoradio of versterker?

De meeste handleidingen zijn terug te vinden op de artikelpagina van het product en op de speciale downloads pagina. Hier vind je ook handleidingen en andere documenten van artikelen die niet meer leverbaar zijn.

Ik heb een probleem met een product, waar kan ik terecht?

Neem bij voorkeur contact op met de dealer waar het product is aangeschaft. Zij kunnen beoordelen wat de oorzaak is van het probleem en, indien nodig, vervolgstappen ondernemen.

Mijn product is niet in de Benelux aangeschaft, heb ik toch recht op garantie?

U heeft als particuliere eindgebruiker recht op tenminste 2 jaar garantie (conform EU wetgeving). De garantie wordt verleend door de winkelier die u het product verkocht heeft. Binnen de Benelux coördineert HifiMotive B.V. de afwikkeling van eventuele servicebehoefte binnen de garantieperiode.
Heeft u het product buiten de Benelux gekocht dan verloopt de afwikkeling van de garantie via de betreffende winkelier in het buitenland. Wij hebben dan helaas geen invloed op de verdere afwikkeling.

Ik wil een product ter reparatie aanbieden, bij wie moet ik zijn?

Neem bij voorkeur contact op met de dealer waar het product is aangeschaft en/of ingebouwd. Zij kunnen beoordelen of er inderdaad sprake is van een defect en het apparaat, indien nodig, ter reparatie aanbieden. Weet u niet waar het product is aangeschaft, of bevindt deze zich buiten de Benelux? U kunt dan ook contact opnemen met een dealer bij u in de regio, eventuele kosten komen daarbij voor uw rekening.