home / SUPPORT / BLOG

BLOG

Dynamoruis

Dynamoruis oplossen en voorkomen

Iedereen die regelmatig aan carhifi installaties sleutelt, is er wel eens mee geconfronteerd: dynamoruis. In plaats van heldere klanken is er een continue fluittoon waarvan de toonhoogte synchroon loopt met het toerental van uw motor. Wij leggen uit wat het is en vooral hoe je het oplost en voorkomt.

Lees verder
Auto geluidsisolatie en demping

Auto geluidsisolatie en demping

Alles over geluidsisolatie in uw auto ten behoeve van lawaaireductie en het opwaarderen van hifi installaties. In dit artikel worden demping, lawaaibronnen en verschillende soorten dempingsmaterialen uitvoerig besproken.

Lees verder
24 Volt versterkers

24 Volt versterkers

Deze versterkers zijn ontworpen voor gebruik in vrachtwagens, touringcars, jachten en andere voer- en vaartuigen met een 24 Volt boordspanning.

Lees verder
Car Audio

Car Audio Upgrade

Je hebt een prima auto die nog jaren mee kan, maar de audio laat te wensen over? Of heb je een nieuwe of tweedehandse auto op het oog maar het sound systeem dat er in zit kan je niet bekoren? Tijd voor een upgrade! Wij helpen je alvast op weg met zes handige tips.

Lees verder
Auto Subwoofers

Auto Subwoofers

Op zoek naar de meest geschikte subwoofer voor jouw auto? Lees onze handige blog de 5 belangrijkste punten waar je op moet letten.

Lees verder