home / OVER ONS / CONTACT

CONTACT

Zoek een winkel

Onze producten zijn uitsluitend verkrijgbaar via de vakhandel.
Bezoek daarom bij voorkeur een winkel in uw regio die dealer is het van product of merk dat u zoekt.

Stel een vraag

Heeft u een vraag of een (technisch) probleem met één van onze producten? Bekijk dan eerst de antwoorden op de veel gestelde vragen hierover. Doorgaans is het namelijk beter om dit op te nemen met de inbouwspecialist die het product heeft geleverd en/of gemonteerd.

U kunt ons ook een bericht sturen door middel van onderstaand contactformulier. Probeer daarbij zoveel mogelijk relevante gegevens te vermelden zodat wij u zo goed mogelijk kunnen helpen. Denk daarbij aan het merk en type van uw auto, beschikbaar budget, uw muziekvoorkeur of de naam van het product waar u een vraag over heeft. Wilt u van ons een prijsopgave inclusief montage? Vermeld dan a.u.b. ook waar u vandaan komt zodat wij een en ander kunnen bespreken met de inbouwspecialist in uw regio.

Bezoekadres*
HifiMotive B.V.
Wanroijseweg 32a
5451HA Mill
0485-200201

*HifiMotive is een groothandel en geen winkel, zodoende hebben we geen openingstijden voor bezoekers. We verzoeken u daarom vriendelijk om niet zonder afspraak langs te komen. Dit voorkomt teleurstelling en stelt ons in staat om u de best mogelijke service te bieden.

Afleveradres
HifiMotive B.V.
Molenheidseweg 1c
5451HD Mill

Contactformulier
Hoeveel rode letters staan hieronder?