home / NIEUWS / HifiMotive op IAMS 2024

HifiMotive op IAMS 2024

Maak kennis met BOXMORE!

Upgrade uw car audio naar het volgende niveau met de geavanceerde modulaire luidsprekersystemen van Boxmore. Ontworpen voor de audiofiel, brengt Boxmore innovatie en superieure geluidskwaliteit naar elke rit. Ervaar ongeëvenaarde veelzijdigheid: met verwisselbare componenten heeft u de flexibiliteit om tweeters, midranges en woofers te combineren en matchen tot een op maat gemaakte audio-ervaring ontstaat die perfect past bij uw smaak.

Hoogwaardige Prestaties

Ervaar kristalheldere hoge tonen, diepe lage tonen en een meeslepend geluidsbeeld met de hoogwaardige luidsprekers van Boxmore. Ontworpen met precisie en vervaardigd met hoogwaardige materialen, leveren onze luidsprekers een onberispelijke audioweergave, zodat elke noot en beat met uitzonderlijke helderheid en nauwkeurigheid wordt gehoord. Daarnaast zijn Boxmore-luidsprekers ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Robuuste behuizingen van hoogwaardige materialen: onze luidsprekers zijn ontworpen om betrouwbare prestaties te leveren, kilometer na kilometer.

Naadloze Integratie

Met eenvoudige installatie en naadloze integratie in het audiosysteem van uw auto, is upgraden naar Boxmore-luidsprekers probleemloos. Of u nu een doe-het-zelver bent of de voorkeur geeft aan professionele installatie, onze modulaire systemen zijn ontworpen voor eenvoudige installatie, zodat u minder tijd kwijt bent aan knutselen en meer tijd kunt besteden aan het genieten van uw muziek onderweg. Ontdek het verschil dat Boxmore kan maken tijdens IAMS 2024 bij de HifiMotive stand.

Comfortabel op weg met ALPINE

We presenteren de laatste innovaties op het gebied van Mobile Media. Kijk, voel en beleef de Alpine Camper Experience in onze Ford Transit Demo Camper. Ervaar één van onze populaire Halo Multimedia systemen met CarPlay en Android Auto of één van de nieuwe highlights:

  • FreeView | DME-R1200 Digitale binnenspiegel
  • Alpine 360 | Topview Camera Systeem
  • Adventure Audio | In-Cabin Luidsprekers

Meer info is te vinden op de IAMS website!