home / ASSORTIMENT / UPGRADES / BMW audio upgrades

BMW audio upgrades

BMW upgrades

DE BESTE BMW AUDIO UPGRADE OP DE MARKT

Bunt u niet tevreden over het audio systeem in uw BMW? Wees gerust, u bent niet alleen. Al sinds 2006 leveren we perfect-fit audio upgrades speciaal voor BMW. Onze ervaring heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de laatste generatie BOXMORE Audio Upgrades. Gebaseerd op ons eigen, gepatenteerde luidsprekersysteem dat volledig in Nederland werd ontwikkeld. Superieur geluid, meer dynamiek en krachtige laagweergave. Ontdek nu onze beste BMW Audio Upgrade sets ooit! 

De beste BMW audio upgrade op de markt

BETER GELUID IN UW BMW

Geniet van kristalhelder geluid in uw BMW dankzij onze complete audio upgrade sets, speciaal ontwikkeld voor BMW. Maak lange ritten aangenamer en filerijden draaglijker met uw favoriete muziek in de hoogste kwaliteit! Onze Audio Upgrades zijn speciaal ontwikkeld voor uw BMW en zijn 100% pasklaar. Dankzij ons modulaire BLOX luidspreker systeem hoeft u geen genoegen meer te nemen met één passende oplossing voor uw auto. U kunt nu kiezen uit alle luidsprekers uit de verschillende BLOX lijnen en deze combineren met de slimme adapters voor de perfecte pasvorm in úw auto!

Beter Geluid in uw BMW

BRILJANTE HOGE TONEN

In onze Audio Upgrades voor BMW maken we gebruik van twee verschillende tweeters. Met BLOX Essential kiest u voor een hoogwaardige 20 mm tweeter met lichtgewicht titanium dome. Deze tweeter kenmerkt zich door zijn gedetailleerde weergave en uitstekende frequentiebereik zonder scherpe randjes.  

Kiest u voor BLOX Specialist dan leveren we een bijzonder aangenaam klinkende soft-dome tweeter die is voorzien van een zorgvuldig ontwikkeld koppelvolume. Hierdoor heeft de tweeter een eigen klankkast waardoor met name het stemmenbereik beter wordt weergegeven. Bovendien is dit koppelvolume gevuld met een mix van akoestisch dempende materialen waardoor staande golven achter de dome effectief worden gedempt.

Dankzij het uitgekiende BLOX montage systeem passen beide tweeters bovendien naadloos in de bestaande inbouwlocaties in uw BMW. Door de handige automotive stekkers zijn de tweeters bovendien eenvoudig te monteren én demonteren. Dit is vooral handig als uw auto voor onderhoud of reparatie naar de dealer moet. De dealer hoeft dan niet in de bekabeling te knippen en kan ook geen fouten maken als hij de tweeters weer aansluit.  

Briljante hoge tonen

PASKLARE BMW LUIDSPREKERS

Onze BLOX luidsprekers zijn ontwikkeld om perfect te integreren in vrijwel elke auto, zowel optisch als akoestisch. We gebruiken een modulair systeem met hoogwaardige luidsprekers en gepatenteerde, voertuigspecifieke adapters. Zo kunnen we voor vrijwel elke BMW perfect passende luidsprekers en dat ook nog in verschillende kwaliteitsniveau's. En omdat de luidsprekers niet specifiek voor elk auto merk opnieuw ontwikkeld hoefde te worden konden we extra veel aandacht besteden aan de kwaliteit van elke driver. Het resultaat is een transparante en natuurlijke weergave van het geluid dat bovendien krachtig en gedetailleerd is.

Pasklare BMW Luidsprekers

KRACHTIGE SUBWOOFERS

BMW plaatst af fabriek een basluidspreker onder beide voorstoelen, bij het basis audio systeem "Stereo" hebben deze speakers een diameter van 165 mm. Omdat er ruimte is voor grotere woofers ontwikkelden we pasklare woofers speciaal voor BMW. Deze underseat woofers hebben een diameter van 200 mm en zijn bovendien aanzienlijk hoger belastbaar. U geniet daardoor van warm sublaag en gecontroleerde midbassen die ook op hoog volume loepzuiver blijven.

Krachtige BMW subwoofers

Er is een BOXMORE audio oplossing leverbaar voor vrijwel elke BMW vanaf modeljaar 2003 (E60 en hoger). Bekijk hieronder de compatibiliteitslijst voor de meest actuele modellen. Staat uw model er niet bij? Vraag de dealer in uw regio, in de meeste gevallen is er een maatwerk oplossing mogelijk. 

Compatibiliteitslijst

MONTAGE

Het monteren van een audio systeem in een moderne BMW is werk voor specialisten. Laat uw BOXMORE Audio Upgrade daarom vakkundig monteren door een van de gespecialiseerde dealers in uw regio. Kijk hier voor een BOXMORE dealer bij u in de buurt.

Montage BMW upgrade