home / ASSORTIMENT / GLADEN / GLADEN PRO 165|2 2-weg componenten set ACTIEF

GLADEN PRO 165|2 2-weg componenten set ACTIEF

  • Artikelnummer: GLPRO1652A
  • Fabrikant: GLADEN

Adviesprijs: € 1199.00

waar is dit product te koop?
GLADEN  PRO 165|2 2-weg componenten set ACTIEF

Informatie

2-Weg 165 mm High End componenten systeem voor actief gefilterde aansturing. De GLADEN Pro serie combineert puristische geluidsweergave met doordachte vormgeving en uitzonderlijk dynamische muziekweergave. De Pro luidsprekers worden volledig in Duitsland ontwikkeld en geproduceerd.

Actief Systeem

De PRO 165|2 wordt geleverd zonder passieve crossovers en dient dus actief aangestuurd te worden. Dit kan door middel van een meerkanaals versterker, al dan niet met ingebouwde Digitale Sound Processor (DSP). Op deze manier kunnen zaken als kantelfrequentie, digitale looptijdcorrectie en equalising desgewenst per luidspreker apart ingesteld worden voor de optimale audio performance.

Pro 165 Woofer

De GLADEN PRO 165 woofer is een bijzonder hoogwaardige 16,5 cm midbass die zowel de audio purist als dynamiekliefhebbers kan bekoren. Het neutrale en breedbandige karakter van de woofer maakt hem zeer breed inzetbaar en de laagwaargave is bovendien uitermate goed. De PRO 165 is daarnaast opgebouwd met hoogwaardige materialen waarondereengegoten aluminium frame, een 38 mm spreekspoel, een conus van gecoat papier met een dustcap uit gewoven textiel en SBR rubber surround.

Pro 25 Tweeter

De GLADEN PRO 25 tweeter is behalve een zeer hoogwaardige 25 mm soft-dome tweeter ook een zeer doordachte luidspreker. Bij de ontwikkeling ervan is namelijk bijzonder veel aandacht besteed aan de montage ervan in de auto. Veel hoogwaardige tweeters zijn er namelijk op gemaakt om als opbouwtweeter te worden gemonteerd, bijvoorbeeld op de a-stijl. Dergelijke tweeters zijn daarom vaak voorzien van een forse montageflens waardoor die niet optimaal achter een origineel rooster te plaatsen is. De PRO 25 heeft daarom een afneembare montageflens en een eveneens afneembare grille. Dankzij het akoestisch gekoppelde volume beschikt de PRO 25 over een bijzonder lage resonantiefrequentie. Hierdoor is de tweeter al vanaf relatief lage frequenties inzetbaar wat zowel de podiumweergave als de aankoppeling met de midwoofer ten goede komt.

3 Ohm

Gladen luidsprekers hebben een impedantie van 3 Ohm waardoor ze over een hoger rendement beschikken dan traditionale 4 Ohm luidsprekers.

Made In Germany

Alle GLADEN Pro luidsprekers worden volledig in Duitsland ontwikkeld en gefabriceerd. Kwaliteit gegarandeerd!

  • GLPRO1652A_01

[Klik op een afbeelding voor een vergroting]

Specificaties

RMS Vermogen 160 Watt
Muziekvermogen 230 Watt
Impedantie 3 Ohm
Frequentiebereik 58,79 Hz
Spreekspoel 37 mm
Frame Aluminium
Conus Papier
Buitendiameter 166 mm
Inbouwdiameter 143 mm
Inbouwdiepte 66,5 mm

Downloads