home / ASSORTIMENT / ALPINE / ALPINE INE-F904T6 - 9" Camper navigatie set voor VW Transporter T6

ALPINE INE-F904T6 - 9" Camper navigatie set voor VW Transporter T6

  • Artikelnummer: APINEF904T6
  • Fabrikant: ALPINE

Adviesprijs: € 1399.00

waar is dit product te koop?
ALPINE  INE-F904T6 - 9" Camper navigatie set voor VW Transporter T6

Informatie

INE-F904T6

De INE-F904T6 set brengt een Alpine Halo9 met 9 inch hoge resolutie touchscreen navigatie naar uw Volkswagen T5 (7H/E/J) modeljaar 09/2009 – 06/2015 en T6 (7H/E/J) model bouwjaar 07/2016 en jonger. De nieuwe "Alpine Halo9 Navi" biedt iGo Primo NextGen-navigatie met TomTom-kaarten voor 46 landen en 3 jaar gratis kaartupdate. Je kunt ook navigatie-apps (zoals Google maps, Waze, enz.) gebruiken met Apple CarPlay en Android Auto. Met dit geweldige systeem krijgt u ook hoogwaardige geluidskwaliteit en geluidsafstemmingsopties.

Alpine Halo9 Navi voor uw Volkswagen T5 / T6

De INE-F904T6 is voorzien van iGo primo nextgen-navigatie met vooraf geïnstalleerde TomTom-kaarten voor 46 landen. Klanten krijgen zelfs 3 jaar gratis kaartupdates voor hun navigatiesystemen.

Ingebouwde navigatie met TomTom Maps

Het ingebouwde iGo Primo nextgen-navigatiesysteem maakt gebruik van TomTom-kaarten en wordt geleverd met vooraf geïnstalleerde kaarten voor 46 Europese landen. Kies uit honderdduizenden POI's om benzinestations, restaurants, bezienswaardigheden, winkelcentra en nog veel meer te vinden. U kunt uw bestemming ook invoeren met behulp van geocoördinaten. De rijbaanbegeleiding informeert u altijd op welke rijstrook u moet rijden, zodat u geen enkele afslag of afslag mist. TMC voorziet uw systeem van actuele verkeersinformatie.

3 jaar gratis kaartupdates

De eerste 3 jaar kunt u uw TomTom-kaartendatabase regelmatig gratis bijwerken. Daarna koopt u kaartupdates per land of zelfs regionale pakketten zoals Duitsland/Oostenrijk/Zwitserland of West-Europa tegen zeer redelijke prijzen. Bezoek www.naviextras.com voor meer informatie over beschikbare pakketten en aanbiedingen.

Ontworpen voor Volkswagen T5 (7H/E/J) modeljaar 09/2009 – 06/2015 en T6 (7H/E/J) modeljaar 07/2016 en jonger

De INE-F904T6 is een DAB+ digitale media-ontvanger met een 9-inch WVGA-aanraakscherm en drive-less ontwerp (geen cd/dvd-sleuf). Het maakt gebruik van een 1DIN-chassis voor installatie, maar het scherm “zweeft” voor het dashboard van het voertuig, waardoor het extra grote scherm aan uw Volkswagen T6 / T5 kan worden toegevoegd.

1DIN-chassis – 9" scherm

De INE-F904T6 is voorzien van een 1DIN-chassis, waardoor hij onmiddellijk compatibel is met elk voertuig met een 1DIN- of 2DIN-radiodock. Het 9-inch touchscreen met hoge resolutie is met stalen beugels aan de voorkant van de mediabox bevestigd om een ??oerdegelijk scherm te verkrijgen dat niet wiebelt tijdens het rijden

Glasontwerp van rand tot rand

Het verbazingwekkende 9-inch display zit in een superslanke behuizing met glas van rand tot rand en een mooie chromen rand rond de rand. Gecombineerd met de aanraakgevoelige harde toetsen aan de onderkant maakt dit de units verbluffend mooi en zeer modern qua functie en uiterlijk.

Verstelbare weergavehoek

U kunt de weergavehoek van de INE-F904T6 aanpassen van +45 graden tot -20 graden, zodat deze past bij een groot aantal dashboardhoeken. Nadat de hoek van het display is ingesteld, wordt het tijdens de installatie op zijn plaats vergrendeld, zodat het stabiel blijft tijdens het rijden over elk terrein en wanneer u met uw vinger op het display drukt om het apparaat te bedienen.

Verstelbare displayhoogte en -afstand

De displayhoogte kan +/- 3 cm vanaf de middenpositie worden aangepast. Dit maakt volledig staande of hangende displayconfiguraties mogelijk, evenals alles daartussenin. U kunt ook de afstand van het display tot uw dashboard aanpassen binnen een bereik van 20 mm. Nadat de weergavehoogte en de afstand tot het dashboard zijn geselecteerd, wordt alles op zijn plaats vergrendeld om zeer solide te zijn

Werkt met Apple CarPlay

Sluit eenvoudig uw iPhone aan op de USB-poort van uw Alpine Halo9 en start Apple CarPlay om te communiceren, navigeren en vermaakt te blijven met uw favoriete smartphone-apps. De meeste apps zijn geoptimaliseerd voor Siri, zodat u uw ogen op de weg kunt houden. Apple CarPlay is compatibel met iPhone 5 en nieuwer.

Werkt met Android Auto

Android Auto is ontworpen met het oog op veiligheid. Met een eenvoudige en intuïtieve interface, geïntegreerde stuurwielbediening en krachtige nieuwe stemacties is het ontworpen om afleiding te minimaliseren, zodat u zich op de weg kunt blijven concentreren. Android Auto brengt u automatisch nuttige informatie en organiseert deze in eenvoudige kaarten die verschijnen wanneer ze nodig zijn.

WhatsAppen

Nu beschikbaar voor Apple CarPlay en Android Auto! Gebruik WhatsApp om tijdens het rijden veilig en gemakkelijk met je vrienden te communiceren. U kunt nieuwe berichten dicteren of Siri berichten voor u laten voorlezen terwijl u rijdt.

Spotify

Als je een Spotify-account hebt, kun je deze nu ook in je auto gebruiken. Spotify is beschikbaar voor zowel Apple CarPlay als Android Auto en beschikt over dezelfde zoek- en afspeelfunctionaliteit als de app op je smartphone. In combinatie met het geweldige 9-inch touchscreen is dit een onmisbare app voor uw Alpine.

Amazon-muziek

Dit is een geweldige app voor alle Amazon Prime Music-gebruikers. Met deze app, die beschikbaar is voor zowel Apple CarPlay als Android Auto, hebt u onderweg toegang tot miljoenen nummers en kunt u alles bedienen via het Alpine 9-inch touchscreen.

Waze Beschikbaar voor Android Auto

Waze is een communitygestuurde navigatie-app die de locatie van je vrienden, verkeersgevaren, politiecontroles en nog veel meer weergeeft.

Onlinenavigatie met Apple CarPlay

Tijdens het rijden helpt Kaarten u de weg naar uw bestemming te vinden met stapsgewijze gesproken aanwijzingen en nieuwe, gemakkelijker leesbare beelden. Wanneer er een afslag nadert, zoomt de weergave in om u precies te laten zien waar u heen moet. Onderweg begeleiden grote borden en pijlen je in de goede richting en laten ze je weten hoe lang het duurt om er te komen. Op zoek naar een tankstation, restaurant of koffietentje langs uw route? Met nieuwe knoppen op het navigatiescherm kunt u snel de dichtstbijzijnde plaatsen vinden en inschatten hoeveel tijd de omweg aan uw reis zal toevoegen.

Onlinenavigatie met Android Auto Laat Google Maps het voortouw nemen

U kunt gemakkelijk uw bestemming bereiken met gratis spraakgestuurde navigatie, live verkeersinformatie, rijstrookadvies en meer. Of het nu op het scherm van uw telefoon of op het display van uw auto is, Android Auto is ontworpen met het oog op veiligheid. Met grotere aanraakdoelen, een vereenvoudigde interface en gebruiksvriendelijke stemacties is het ontworpen om afleiding te minimaliseren, zodat u zich op de weg kunt blijven concentreren.

Stemassistent

Druk op de stemknop op uw Alpine-apparaat of de knoppen op het stuur (indien ondersteund) om Siri of de Google Assistent te activeren. U kunt eenvoudig vragen om mensen te bellen, routebeschrijvingen op te vragen, berichten te schrijven en te verzenden, om weersvoorspellingen te vragen en nog veel, veel meer.

Werkt met de Google Assistent

Activeer de Google Assistent met de spraakknop op het Android Auto-scherm of de Halo9 en laat Google u tijdens het rijden veilig en gemakkelijk assisteren met weersvoorspellingen, verkeersinformatie, muziekselectie, agenda-items en nog veel meer.

Ingebouwde Bluetooth

De ingebouwde Bluetooth-module maakt draadloze verbinding van een mobiele telefoon mogelijk voor handsfree communicatie. Een zeer intuïtieve gebruikersinterface maakt het heel eenvoudig om het microfoon- en luidsprekervolume in te stellen. Het bevat ook een snelkiesfunctie voor de meest gebelde nummers. Bluetooth maakt ook audiostreaming vanaf de telefoon mogelijk: audiocontent of zelfs internetradio kunnen draadloos naar uw Alpine-apparaat worden overgedragen.

USB en HDMI

U kunt USB-sticks en draagbare harde schijven aansluiten om audio- en MP4-videobestanden af te spelen. De INE-F904T6 is ook uitgerust met een HDMI-ingang om de optionele Alpine dvd-speler DVE-5300 of een andere draagbare mediaspeler met HDMI-uitgang aan te sluiten.

Ingebouwde DAB+ digitale radio

De ingebouwde DAB+ tuner maakt gebruik van de meest geavanceerde digitale technologie om radio-ontvangst te leveren met een uitstekende, ruisvrije geluidskwaliteit. DAB+ biedt ook vele andere voordelen ten opzichte van traditionele FM-radio: kies uit een veel groter aanbod aan radiostations en selecteer na de eerste zenderscan eenvoudig de gewenste kanalen uit een alfabetische of genrelijst met beschikbare zenders.

Hoogwaardige geluidsafstemmingsopties

De INE-F904T6 brengt de kracht van geavanceerde geluidsverwerking in uw auto met BASS ENGINE SQ om het basgeluid en de algehele toonbalans te maximaliseren, plus veel aangepaste afstemmingsfuncties zoals digitale tijdcorrectie, digitale X-Over en 9-bands parametrische EQ. Het beste van alles is dat u ze eenvoudig vanaf uw smartphone kunt instellen met de Alpine TuneIt-app. Je krijgt ook Media Xpander, 24-Bit DAC en 3 PreOuts (4 Volt).

Installatiekit voor Volkswagen T6 inbegrepen

De INE-F904T6 wordt geleverd met een op maat gemaakt 1DIN-frame, kabelboom met CAN-interface en een antenne-adapter. De CAN-interface maakt het gebruik van de knoppen van de afstandsbediening op het stuur mogelijk met Halo9.

Rijhulpcamera's

Een achteruitkijkcamera is een geweldige manier om achteruitrijden veiliger te maken. Het camerabeeld wordt automatisch ingeschakeld wanneer u de achteruit schakelt, en afstandsrichtlijnen die kunnen worden aangepast aan de grootte van uw auto verschijnen op het scherm om u te helpen uw auto veilig te parkeren. Alpine biedt een breed scala aan camera's aan de voor- en achterzijde, waaronder multiview-camera's met selecteerbare kijkhoeken. Je kunt zelfs tegelijkertijd het camerascherm en het parkeersensorscherm bekijken, als de auto dit ondersteunt.

Ondersteunt basisfuncties van originele stuurbedieningsknoppen

Het Alpine-systeem is verbonden met de bedieningsknoppen op uw stuur. Dit betekent dat u deze handige functie niet verliest bij het upgraden naar Alpine en dat u controle houdt over het volume, de telefoon (hoorn aan/uit), audiotrack vooruit/achteruit en vele andere opdrachten. U kunt zelfs Siri-stembediening activeren als u een iPhone op het systeem hebt aangesloten – rechtstreeks vanaf uw stuur.

Behoudt bestuurdersinformatiedisplay

Het kleine display in het instrumentenpaneel is ook verbonden met het Alpine-systeem en kan de namen van radiostations, titels van nummers en artiestinformatie, namen van bellers en nog veel meer weergeven.

  • APINEF904T6_01
  • APINEF904D_01
  • APAPFF281320301VW_01
  • APAPFX303VW_01
  • APAPFX303VW_02
  • AI152470_01

[Klik op een afbeelding voor een vergroting]

Samenstelling

Dit artikel is samengesteld uit de volgende onderdelen:

Antenne verloop Diversity 2 x Fakra(male) - DIN(male)
Artikelnummer: AI152470 | Adviesprijs: € 22.95
Alpine INE-F904D - 9" Geavanceerd navigatiesysteem
Artikelnummer: APINEF904D | Adviesprijs: € 1149.00
Alpine APF F281320-30-1VW - installatie paneel voor 2DIN & Halo 9 in VW
Artikelnummer: APAPFF281320301VW | Adviesprijs: € 49.00
Alpine APF-X303VW - CAN naar UART-II interface (VW Golf 6/MIB-PQ)
Artikelnummer: APAPFX303VW | Adviesprijs: € 189.00

Specificaties

Android Auto
Bluetooth
CarPlay
DAB+
USB-Ingang (achterzijde)
X3.. Interface
AUX
AUX Video

Downloads

Accessoires

De volgende accessoires zijn beschikbaar voor dit artikel:

Alpine Audio/video inputkabel 3,5mm Jack - 3 x RCA voor oa LIMO
Alpine Audio/video inputkabel 3,5mm Jack - 3 x RCA voor oa LIMO
Artikelnummer: AI4PJ3RCA | Adviesprijs: € 15.00
Alpine HCE-C1100D - Achteruitrijcamera met direct aansluiting
Alpine HCE-C1100D - Achteruitrijcamera met direct aansluiting
Artikelnummer: APHCEC1100D | Adviesprijs: € 115.00
Alpine HCE-C2100RD - Multi-View achteruitrijcamera HD
Alpine HCE-C2100RD - Multi-View achteruitrijcamera HD
Artikelnummer: APHCEC2100RD | Adviesprijs: € 329.00
Alpine HCE-C2600FD - Multi-View voorzichtcamera HD
Alpine HCE-C2600FD - Multi-View voorzichtcamera HD
Artikelnummer: APHCEC2600FD | Adviesprijs: € 329.00
Alpine HCE-CS1100 - Zijzicht camera
Alpine HCE-CS1100 - Zijzicht camera
Artikelnummer: APHCECS1100 | Adviesprijs: € 139.00
Alpine inbouwframe t.b.v. INE-F904D/DC
Alpine inbouwframe t.b.v. INE-F904D/DC
Artikelnummer: AOM8066013010 |
Alpine KAE-F2GT21 - Fakra verloopkabel naar GT21 (GPS)
Alpine KAE-F2GT21 - Fakra verloopkabel naar GT21 (GPS)
Artikelnummer: APKAEF2GT21 | Adviesprijs: € 25.00
Alpine KAE-GT521 - GPS Adapter van GT5 naar GT21
Alpine KAE-GT521 - GPS Adapter van GT5 naar GT21
Artikelnummer: APKAEGT521 | Adviesprijs: € 29.00
Alpine KCU-230NK - USB kabel voor Nokia
Alpine KCU-230NK - USB kabel voor Nokia
Artikelnummer: APKCU230NK | Adviesprijs: € 9.00
Alpine KCX-630HD - HDMI Selector interface 2 x HDMI in 1 x HDMI uit
Alpine KCX-630HD - HDMI Selector interface 2 x HDMI in 1 x HDMI uit
Artikelnummer: APKCX630HD | Adviesprijs: € 119.00
Alpine KTX-HF9 - Anti-reflectie film voor iLX-F903D en INE-F904D/DC
Alpine KTX-HF9 - Anti-reflectie film voor iLX-F903D en INE-F904D/DC
Artikelnummer: APKTXHF9 | Adviesprijs: € 29.00
Alpine KTX-NS01EU - USB Navi Stick voor iLX-F115D/905D/705D/i905D-F
Alpine KTX-NS01EU - USB Navi Stick voor iLX-F115D/905D/705D/i905D-F
Artikelnummer: APKTXNS01EU | Adviesprijs: € 499.00
Alpine KWE-CAM1D - Alpine direct camera verloopkabel naar RCA
Alpine KWE-CAM1D - Alpine direct camera verloopkabel naar RCA
Artikelnummer: APKWECAM1D | Adviesprijs: € 14.95
Alpine RUE-4360 - IR Afstandsbediening
Alpine RUE-4360 - IR Afstandsbediening
Artikelnummer: APRUE4360 | Adviesprijs: € 27.50

[Klik op een afbeelding voor een vergroting]